2.9.2012

hello september

Syyskuu saapui tänään. Outoa miten aika menee niin nopeesti, että nyt on jo virallisesti taas syksy. Tosi kiva oli ennen yhdeksää herätä kauheeta meteliä pitävään ruohonleikkuriin, jolla iskä ajeli tossa seinän toisella puolen. No, ei auttanu sit muu, ku ylös vaan ja aamupalaa tekemään! Puuroa, teetä, kiiviä ja rypäleitä.
Sen jälkeen kävin läksykirjojen pariin. Ihanaa ku sai ne heti lauantai-aamusta tehtyä ni ei tartte sit myöhemmin uhrata niille aikaa. Onneks olin osan tehny jo torstaina.
Samalla katoin telkkarista Masterchef Australiaa. Ja nam niitä ruokia mitä ne tekee!
Sain kulutettuu päivän sit telkkaria kattellessa ja internetin ihmeellisessä maailmassa. Tein ittelleni patongin jämästä leivän ja mutustelin sitä siinä tyytyväisenä.
Kun äiti tuli töistä lähettiin kauppaan ja tehtiin ruokaa. Pastaa ja jauhelihakastiketta, nami! Niin hyvää ja yksinkertaista :D Lagailtiinki sitten vaa kotona ja oltiin tekemättä mitään. Koko päivän oon vaa syöny.
Sit päätettiinki lähteä keilaamaan Järvenpäähän ja mun kummisetä tuli mun serkkujen Annin ja Jeren kanssa mukaan. :) Aika mestareita pikkuset oli keilaa ja muutaman kaadonki sai tehtyä. Jere oli ihan hikipäässä tunnin keilauksen jälkeen, ku keilauksen lisäks oli kerenny breikkaa lattialla, kaatuilemaan radalla ja hyörimällä muitten ihmisten edessä :D Ainaki niillä oli hauskaa. Kotiin lähdettiin ja keilaustitteli tuli tällä kertaa mulle.
Filmtownin kautta kotiin leffaa kattomaan ja herkuttelemaan. Toi mun annos on kyllä niin herkkua ja makeaa, että herkkukiintiö ainakin tällä hetkellä ihan täys! Mut ihan sairaan hyvää. Brownieta, mustikoita, digestivejä ja vanilijakastiketta! Leffa oli vähän outo, en pahemmin tykänny enkä pääsy juoneen oikeen mukaan. Olis varmaan pitäny kyllä keskittyä vähän enemmän, mutta alko väsyttää niin paljo ettei siitä kattomisesta lopuks paljon mitää tullu. :D
Ja hui helvetti ku säikähdin, ku patteri piti äskö jonku ihan kauheen äänen..

3 kommenttia:

  1. nammmm mul tuli kauhee nälkä ku katoin noit ruokakuvii, varsinki toi viimenen !! NAM :D

    VastaaPoista
  2. nam, noi ruuat on aina nii hyvännäkösii ! Ja haha naurahdin tolle sun vikalle lauseelle :-D !!!! voi sua.

    VastaaPoista
  3. jep, noi ruuat oli hyviä, nami! säikähdin ihan sairaasti ku ihan hiljasta koko talossa ja yhtäkkii kauhee ääni :D

    VastaaPoista