25.8.2012

ostoksia

Lähettiin tänään äitin töitten jälkeen Lahdessa käymään, vähän kauppoja kiertelemässä ja sit Jenni ja Hapi kävi kattomassa Jennin koulumatkan. Aamulla sain onneks rauhassa nukkua pitkään, syödä aamupalaa ja lueskella lehtiä ja lakkailla kynsiä. Eilen illalla katottiin Nälkäpeli, kun noi muut ei ollu sitä vielä nähny.
Reissun jälkeen mentiin mummille moikkaamaan Misua .Ei yhtään toki tehny näitä ihanuuksia mieli, ku noi söi niitä kahvin kanssa :( No onneks mä sain Subwaysta ittelleni leivän :)
H&M; kauluspaita 19,95 ja kaulapanta 4,95
Yllättäen toi paita on mintun värinen, ihan ku mulla ei sitä väriä muka jo vaatekaapista löydy :D Ja ostin tollasen "kaulapannan", vaikka yhessä vaiheessa sanoin etten ikinä aijo ostaa sellasta, koska ne on rumia, mutta tykkään tosta kuitenkin tosi paljon :D Sit käytiin herkkukaupassa ostamassa teetä, pähkinöitä ja tollassia hyviä mustikkakripsejä !
Stadium; 2kpl 19,90
Peruspitkähihaisia treeneihin.
GinaTricot; housut 39,95 ja rannekorut 14,95
Noi maastohousut on niin ihanat! Ensin jätin ne sinne kauppaan, koska ne oli niin lyhyet, mutta just sopivan pillit. Mut sit ku kerroin äitille noista housuista, ni se yllytti mut ostaa ne :D et voihan ne aina käärii ja käyttää nilkkureitten kanssa :) Syyskenkiähän me lähettiinki tonne ostamaan, mutta ei ollu sopivan kokosia. Yhet ihanat buutsit jäi kauppaan jotka ois ollu ihan täydelliset. Ihmettelin vaa kengän kokoja, ku mun jalka on kokoa 40 ni noissa kyseisissä kengissä 39 oli aivan liian suuri ja 38 oli liian kapea , mut pituudelta sopiva, outoa..
Ja nyt mä jatkan iltaani pähkinöitä mutustellen ja tohon uuteen lehteen tutustuen. Huomenna onkin aikanen herätys serkun rippijuhliin.

2 kommenttia: