19.8.2012

Weekend and partyy


Nyt on eka kouluviikko takana ja yksi väsynyt opiskelija täällä ruudun takana. Vaikka tää eka viikko olikin vielä ihan helppoa ja rentoa, ni kyllä illalla on väsyttäny treenien ja läksyjen jälkeen. Onneks tota koulumatkaa ei oo ku sellaset 200 metriä. Tiistaina juhlittiin Jennin 20v synttäreitä ja se osti kaupasta tollasen käpykakun. Onnistuin saamaan myös käteni suojaksi tollasen kauniin siteen joka on tuhrittu jo mustikalla, kun keskiviikkona ranteeseen alkoi yhtäkkiä vaan sattumaan ja nyt se on jo ihan poissa pelistä.. Siinä on varmaa joku tulehdus, pitäis varmaa käydä sitäki jossain näyttämässä.
 Perjantaina lähettiinki Even ja Marin kanssa kohti ruuuhkia ja Espoon Weekend festivaaleja. Tosi paljon ihmisiä oli paikalla ja hyvä fiilis keikoilla. Itsellä ei vaan sattunu olemaan mitään festarihenkeä, siellä seistessä selkä- ja käsikipujen kanssa. No ainakin muilla oli hauskaa :) Sen takia jäinki lauantaiksi kotiin, vaikka esiintymässä ois ollu Hurts, ainut minkä olisin halunnu nähä :( 

Tänään oli sit viralliset synttärikahvittelut ja vähän parempi kakkukin! Vaikka itse sanonkin :D Leivoin tollasia jauhelihakierteitä ja kinkkukierteitä, sit tein sellassia tonnikala ja savuporo napostelupaloja, nougatmuffineja, dominokeksejä ja ton valkosuklaa-mustikkatäytekakun. Ja nyt oon niin täys tosta kaikesta ruuasta, sitä oli niin paljon! Nyt onki hyvä täydellä vatsalla vääntämään läksyjä ja kattomaan puolentunnin päästä alkavaa juniormasterchefiä ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti