22.12.2012

friends.



Marin oon tuntenu tarhasta asti eli n. 13 vuotta. Ollaan aina oltu parhaita kavereita, vaikka ei aina niin usein nähtykkään kun oltiin eri kouluissa. Nyt kun päästiin samaan lukioon ja nähään melkein joka päivä, ni meijän tyhmyys vasta pääseeki valloilleen. Muut pitää meitä varmaan ihan sekopäisinä. Nauretaan aina niin tyhmille jutuille ettei aina itekkään ymmärretä niitä. Meillä ei ikinä oo ollu mitään isompia riitoja, osataan kyllä kinastella ja ärsyttää toinen toisiamme ja välillä käydään oikein kunnolla toistemme hermoille. Suurin osa mun hauskimmista muistoista onkin juuri Marin kanssa.

Mirkasta mulla ei oo hirveesti kuvia varsinkaan tällä koneella. Mirkaan tutustuin Marin kautta kun menin yläasteelle ja meistä onkin tullu vähä sellanen kolmen porukka. Tosin ei keretä nähä niin usein kun mulla on aina harkat, Mirka käy muualla koulua ja sitten se on aina Teron kanssa. Mutta ei se meijän yhteisiä hetkiä oo haitannu. Mirka on kunnon höpöttäjä ja keksii kaikesta aina kunnon tarinat. Mirka on sellanen kehen kaikki aikuiset tykästyy, kun se puhuu paljon ja on fiksu.

Even kanssa oltiin koko peruskoulun ajan samalla luokalla, mutta yläasteella meistä tuli lähemmät kaverit. Nyt onkin ollu outoa kun Eve käy muualla koulua ja kun molemmilla on niin usein kaikkea muuta niin ei nähä niin usein kuin ennen. Me molemmat tykätään ruuasta, vaikka ei kyllä Evestä näy, kun se on tollane laiheliini lätkänpelaaja. Välillä osataan olla ihan asiallisia mutta välillä taas ei.

5 kommenttia: